1. DE LIJST

- de aanbiedingen in deze lijst zijn geheel vrijblijvend
- alle bankbiljetten in deze lijst zijn geprijsd in Euro.
- de prijzen zijn netto, incl. BTW en exclusief verzendkosten
- de beschrijving en kwaliteitsaanduiding van de bankbiljetten zijn gedaan naar beste kennis. De echtheid van alle bankbiljetten wordt door ons uitdrukkelijk gegarandeerd.

Bankbiljetten kunnen, om welke reden dan ook, binnen 8 dagen na ontvangst worden geretourneerd mits in dezelfde staat als waarin zij zijn ontvangen. De kosten van retourzending zijn voor rekening van de koper.

2. DE BESTELLING

- alle bestellingen worden in volgorde van binnenkomst behandeld en worden daarna zo snel mogelijk uitgevoerd
- bestelling onder € 50,-- kunnen helaas niet worden uitgevoerd
- bestellingen onder € 300,-- worden verhoogd met € 7,-- voor aangetekende verzending in Nederland. (Europa 10 Euro)
- bij bestellingen boven € 300,-- worden geen verzendkosten in rekening gebracht
- wij verzoeken u bestellingen schriftelijk te plaatsen door het invullen van bijgaande bestellijst, dit ter voorkoming van fouten en vergissingen. Vooraf kan eventueel telefonisch informatie of advies ingewonnen worden.

3. BETALING

Wij verzoeken u het verschuldigde bedrag (zonodig verhoogd met verzendkosten) bij vooruitbetaling over te maken op ING Bank rekening IBAN NL10INGB0003127314  t.n.v. Van den Brul.


Voor aan ons bekende kopers die in afwijking van bovenstaande betalingsregeling, bankbiljetten op factuur geleverd kunnen krijgen, geldt een betalingstermijn van 15 dagen.

Het eigendomsrecht van de gekochte bankbiljetten gaat over op de koper na volledige betaling van het factuurbedrag en alle eventuele bijkomende kosten. Het risico gaat over bij feitelijke levering.